Wie ben ik ?


Graag stel ik mezelf even voor.

samen
Ik ben Virginie De Bruyne, getrouwd met Alexander en mama van Julien ( 2013 ) en Anna-Marie ( 2014 ).
Reeds tijdens mijn studies aan het IAO werd het me duidelijk dat ik na het afstuderen zoveel mogelijk ervaring wou opdoen op zoveel mogelijk verschillende vlakken, vooraleer mijn eigen weg te bepalen.
Dit om me maximaal te kunnen ontplooien als osteopaat en met zoveel mogelijk types patiënten te kunnen omgaan.
Meteen na mijn studies ben ik beginnen werken in een praktijk voor kinderosteopathie te Geluwe.
Daar genoot ik heel wat ervaring met het behandelen van baby's, zwangere vrouwen en kinderen, alsook de klassieke patiënten die zich aanbieden in een groepspraktijk.
Daarnaast heb ik gedurende 3 jaar gewerkt in een groepspraktijk in Deerlijk, waar ik vooral acute patiënten en baby's behandelde.
Dankzij het afwisselende werk in beide praktijken genoot ik heel wat ervaring bij verschillende types patiënten.
In januari 2011 startte ik mijn eigen praktijk in Zonnebeke ( tussen Ieper en Kortrijk ).
Sinds 2008 ben ik ook docente aan The International Academy of Osteopathy ( Louvain-la-Neuve, Kopenhagen, Duitsland, Gent en Antwerpen).
Dit biedt niet alleen een welkome afwisseling, maar zorgt er ook voor dat ik op de hoogte blijf van de recentste technieken en vernieuwingen in de osteopathie. Na onze gezinsuitbreiding besloot ik om enkel nog les te geven in Gent en Antwerpen, zodat ik meer tijd heb voor mijn gezin en mijn praktijk.
Ik zou mezelf omschrijven als extravert, empathisch, leergierig en goedlachs en vind persoonlijk contact met patiënten heel belangrijk.
Ik beschouw mijn praktijk als een familiepraktijk, waar zowel baby's als volwassenen terechtkunnen in een professioneel kader, waar veiligheid en kwaliteit centraal staan en elke patiënt een individuele benadering krijgt.
Ik beschouw osteopathie niet alleen als mijn vak, maar ook als mijn passie en sta dan ook graag klaar om u te helpen en om uw vragen te beantwoorden.


Sedert juni 2017 wordt de praktijk versterkt door Osteopaat Marlies Heze.
Marlies werkt in de praktijk op woensdagen en springt ook in tijdens schoolvakanties en verlofperiodes.
Marlies is net zoals Virginie afgestudeerd aan " The International Academy of Osteopathy" en volgt ondertussen de opleiding " Master of Sciences in Osteopathy".

C.V.


Studies :

Postgraduate opleidingen :


Nederlands - Fran�ais

Laatste update op 23 May, 2016

Content for id "container" Goes Here